Zona peninsulară din Constanța, fără curent electric

171
Zona peninsulară din Constanța, fără curent electric - curentelectricintrerupator5-1495369553.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii din zona peninsulară nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din zona Piața Ovidiu, pe tronsonul cuprins între Piața Ovidiu și strada Sulmona, pe strada Traian, pe tronsonul delimitat de Piața Ovidiu și strada Sulmona, pe strada C.A. Rosetti, întrerupere parțială.

De asemenea, în același interval, sunt anunțate întreruperi pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 88, blocul AV36, scara E, întrerupere parțială, precum și în stațiunea Mamaia, la Vila Scânteia, întrerupere parțială.

v v v

În restul județului, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Topraisar, pe străzile Dacia, Victoriei, Inului, Panseluței, Grâușorului, Școlii și Bujorului, întrerupere totală, precum și în localitatea Dunăreni, întrerupere parțială, localitatea Casicea, întrerupere totală, și în localitatea Oltina, pe strada Ilie Dancu, întrerupere parțială. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5229 secunde