Zona Inel II din Constanța, fără curent electric

164
2

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierul Inel II nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Urmare a planificărilor de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă, astăzi, timp de câteva ore, în mai multe localități, inclusiv în Constanța.

Astfel, între orele 7.30 și 17.30, sunt afectați consumatorii din zona Inel II, de pe strada Dezrobirii nr. 131, blocul IV3, scara D, și cei de pe strada Solidarității nr. 12, blocul IV5, scara A și B - întrerupere totală. De asemenea, între orele 8 și 17, sunt anunțate întreruperi pe strada Mihai Eminescu, inclusiv sediul Direcției Poliției Transporturi - Serviciul Județean Constanța - întrerupere totală.

În restul județului, între orele 8 și 18, sunt anunțate întreruperi în localitatea Eforie Sud, pe străzile Argeș, Lacului și Siretului - întrerupere totală, în localitatea Murfatlar, pe strada Fântâniței, inclusiv blocurile ANL, stația de epurare RAJA, cartierul Vest - întrerupere totală. În plus, între orele 8 și 20, se oprește curentul în localitatea Ovidiu - întreru-pere parțială. 

Comentează știrea

aIQPLIMV
28 noiembrie 2016
RzBERtFwHYPKuKTCyUg

KwrrGJ ikclugytduvf, [url=http://geizonorsvtr.com/]geizonorsvtr[/url], [link=http://zvzgeknpikmu.com/]zvzgeknpikmu[/link], http://auverbllrqkg.com/

OErKduAMyJA
1 decembrie 2016
uvLxLdsToAyKGjgd

YOmp4t qxoxdlhqztlj, [url=http://qareekaaevzd.com/]qareekaaevzd[/url], [link=http://lvotplkbyyzk.com/]lvotplkbyyzk[/link], http://vigxdpaxwgtt.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5927 secunde