Ziua Internațională a Educației, sărbătorită la cinematograful Cityplex

371
Ziua Internațională a Educației, sărbătorită la cinematograful Cityplex - ziuaeducatieilacinematograf-1507132723.jpg

Articole de la același autor

Dacă tot nu fac cursuri astăzi, elevii din Constanța sunt așteptați la cinema să vadă un film potrivit pentru vârsta lor. Cinematograful Cityplex Tomis Mall Constanța a pregătit un program special cu începere de la ora 12.00.


Copiii vor putea viziona în avanpremieră pelicula "Octav", în regia lui Sergiu Ioan Celibidachi. Filmul reprezintă debutul regizoral în cinematografia românească al lui Celibidachi și aduce povestea lui Octav. Farmecul României interbelice începe să renască în amintirile lui Octav, interpretat de Marcel Iureș, o fetiță ce i se pare cunoscută îl poartă într-o călătorie minunată în timp, înapoi la anii copilăriei, pentru a-l ajuta să-și redescopere bucuria de a trăi. De asemenea, va fi prezentat, în premieră, filmul "Breaking News", al treilea lungmetraj al Iuliei Rugină, după "Love Building", în 2013, și "Alt Love Building", în 2014. Premiată la Festivalul de la Karlovy Vary, unde a avut premiera internațională, pelicula invită, printre altele, la o discuție despre ce înseamnă viața unui om și despre modul în care presa încearcă să redea un subiect atât de delicat cum e moartea cuiva.


Cei mici sunt invitați să se distreze cu "Familia Monstrulescu" ("Happy Family"), un desen animat în 3D și dublat sau să se antreneze cu Lego Ninjago, tot desen animat 3D. Iar cei care îndrăgesc animalele pot afla ce reguli impune "Patrula Junglei", într-un desen animat 2D, dublat, despre dorința de ordine și dreptate în junglă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0922 secunde