Zilele Orașului Năvodari 2017. Trei zile de distracție pe litoral, cu Carla's Dream, 3 Sud-Est și Randi

6238
Zilele Orașului Năvodari 2017. Trei zile de distracție pe litoral, cu Carla's Dream, 3 Sud-Est și Randi - carlasdream-1501000091.jpg
Ca în fiecare vară, în ultimul week-end al lunii iulie, Năvodariul devine KM 0 al distracției și muzicii de calitate de pe litoral.


În perioada 28-30 iulie, cei mai în vogă artiști români ai momentului, precum Carla’s Dream, 3 Sud-Est sau Randi vor urca pe scena amenajată pe stadionul Flacăra, pentru a marca Zilele Orașului Năvodari. Așa cum ne-am obișnuit an de an, mii de năvodăreni și turiști sunt așteptați să ia parte la cea mai tare distracție, evenimentul urmând să se încheie într-o baie de lumină și culoare, cu un impresioant foc de artificii.


Cei mai tari prezentatori de evenimente live, Morar și Buzdugan, vor fi amfitrionii mega-spectacolului dedicat Zilelor Orașului Năvodari.


Sărbătoarea va începe vineri, 28 iu-lie, de la ora 18, când pe scenă vor urca Mioara Velicu, Nicu Paleru, Cristi Duceș, Makidonia, Marcel Pavel, seara urmând să se încheie cu idolii locali Laurențiu Duță și 3 Sud-Est.


Seara de sâmbătă se anunță cel puțin la fel de incendiară. Aurel Moga, Mirabela Dauer, Iuliana Pușchilă, Julia Jianu, Gazy Demirel, Talisman și DJ Enzo vor încânta publicul spectator cu cele mai tari melodii. Noaptea se va încheia cu un super-recital Carla’s Dream, cel mai în vogă artist al momentului.


Ultima zi a festivalului va aduce în fața năvodărenilor și a turiștilor artiști îndrăgiți, dar și un moment de comedie marca Vacanța mare. Astfel, în ordinea urcării pe scenă, îi anunțăm pe: Mariana Stan, Tinos Elanios, Vacanța Mare, Morris și Mariana Ionescu Căpitănescu. La ora 23, cei prezenți se vor bucura de un impresionant spectacol pirotehnic, cu focuri de artificii și culoare. Zilele Orașului Năvodari, ediția 2017, se va încheia pe piesele lui Randi.


Așadar, atât locuitorii orașului Năvodari cât și turiștii iubitori de muzică românească sunt așteptați pentru trei zile de distracție și spectacol de cea mai bună calitate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9164 secunde