Zile gratuite de vacanță pe litoralul românesc. Iată cât costă un sejur la două sau trei stele

217
1
Zile gratuite de vacanță pe litoralul românesc. Iată cât costă un sejur la două sau trei stele - treipunctepelitoral-1404754542.jpg

Articole de la același autor

Turiștii care doresc să-și petreacă vacanța în stațiunile de pe litoralul românesc beneficiază în continuare de programul Zile gratuite de vacanță. Oferta se referă la sejururi de minimum cinci nopți și este disponibilă sub forma "Plătești cinci nopți și stai șase" sau "Plătești șase nopți și stai șapte". 


În Mamaia, la hotelurile de trei stele, prețurile pleacă de la 531 de lei pentru o persoană, pentru șase nopți de cazare, în cameră dublă, și poate ajunge la 472 de lei pentru o persoană, pentru șase nopți de cazare în cameră dublă cu pat matrimonial. La hotelurile de două stele, cel mai mic tarif este de 288 de lei pentru o persoană, timp de șase nopți, în cameră dublă, și cel mai mare tarif este de 425 de lei, în aceleași condiții. În Eforie Nord, prețurile sunt ceva mai scăzute, cu 463 de lei pentru șapte nopți de cazare, de persoană, în cameră dublă, la trei stele, 219 - 262 de lei la două, respectiv trei stele, iar, în Eforie Sud, 207 lei șase nopți, la două stele, și 248 de lei șapte nopți, tot la două stele. 


În stațiunea Neptun, șase nopți de cazare în cameră dublă, la trei stele, costă 437 de lei de persoană, iar la două stele de la 177 până la 336 de lei. La hotelurile de o stea, prețurile pleacă de la 124 de lei și pot ajunge la 244 de lei.


Comentează știrea

nae
8 iulie 2014
si ce e putin ?

De ce nu scrii 900 sau 1000 caci nu vine singur nimeni la mare deci 1000 ron camera,copii sa zicem gratis dar nu e putin deloc ,dar vrajeaja cu o zi gratis nu tine ,cine stie cu adevarat preturile reale mai ales ca in Bulgaria,Grecia stai si invirf de sezon cu banii astia

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6144 secunde