Zeci de hectare de terenuri, împădurite de voluntari

315
Zeci de hectare de terenuri, împădurite de voluntari - plantaripaduri-1476722057.jpg

Articole de la același autor

Peste 43 de hectare de teren vor fi împădurite în perioada următoare, în întreaga țară, în cadrul unei campanii a organizației "Plantăm fapte bune în România". Aceasta declară ziua de 12 noiembrie Ziua împăduririi naționale și invită la acțiune pe toți cei care vor să implice.

Pentru al șaselea an consecutiv, vor fi organizate acțiuni de împădurire, cu ajutorul voluntarilor, pe terenuri publice, neproductive, aflate în situații dificile, cum ar fi suprafețe agricole degradate, afectate de alunecări sau în pericol de deșertificare. La Constanța, vor fi plantați mii de puieți pe terenuri din apropierea localității Peștera.

"Să ne punem în calendar ziua de 12 noiembrie ca ziua de împădurire națională cu voluntari. În al doilea weekend din luna noiembrie plantăm cel puțin câte un arbore, fie pe plantațiile oficiale ale inițiativei noastre, fie în propriile curți, grădini sau într-un spațiu public - însă numai pe baza unei aprobări din partea autorităților locale. Strângeți-vă familia, prietenii, colaboratorii sau vecinii pentru a planta fiecare câte un arbore pe 12 noiembrie", îndeamnă Liana Buzea, fondatorul inițiativei.

Dacă vrei să participi la cea mai mare împădurire cu ajutorul voluntarilor și să fii parte din echipă, ca voluntar plantator sau șef de parcelă, te poți înscrie la adresa voluntar@plantămfaptebune.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Furt din Pădurea Comorova
Pagina a fost generata in 0.5075 secunde