Vreme ușor instabilă și maxime de 25 de grade Celsius, astăzi, la Constanța

212
Vreme ușor instabilă și maxime  de 25 de grade Celsius,  astăzi, la Constanța - vremeusorinstabila-1400604004.jpg

Articole de la același autor

Vremea devine ușor instabilă, dar continuă să se încălzească, la malul mării. Temperaturile au crescut vertiginos în ultimele zile și se vor menține destul de ridicate pentru această perioadă, în ciuda câtorva nori ce se vor perinda.

Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat, vântul suflă slab, dinspre nord-est, iar maxima termică va atinge 25 de grade Celsius. La noapte se va însenina și vântul doar va mai adia ușor. Termometrele vor indica minimum 13 grade.

Mâine va fi la fel de cald, dar fără nori și cu un vânt ceva mai moderat. Vineri, pe 23 mai, valorile termice vor mai scădea, dar în week-end vor atinge chiar și 26 - 27 de grade.

În restul țării, astăzi, vremea în țară va fi mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 29 de grade. Instabilitatea atmosferică se va manifesta cu precădere după-amiază și la începutul nopții, prin înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local, în regiunile estice și sud-estice, precum și în zona de munte și, izolat, în restul teritoriului. Vor fi condiții de grindină, iar, izolat, cantitățile de apă vor depăși 15 litri pe metru pătrat. Minimele termice vor fi cuprinse între 9 și 18 grade, ușor mai coborâte în depresiuni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3226 secunde