Vreme rece și instabilă, în week-end, la Constanța

190
Vreme rece și instabilă, în week-end, la Constanța - vremea3-1489770880.jpg

Articole de la același autor

Nu vă faceți prea multe planuri de plimbare în aer liber, în week-end, la malul mării, căci vremea se anunță rece, cu vânt puternic și ploi. Administrația Națională de Meteo-rologie a emis încă de vineri, la prânz, o informare de vreme urâtă în toată țara.


Astfel, începând din această noapte, de la ora 4, și până sâmbătă seară, în jurul orei 23, în vestul, centru și nordul țării va ploua pe arii extinse și vor fi intervale de timp în care ploile vor fi în general mode-rate cantitativ, astfel încât se vor cumula cantități de apă de 15 - 20 de litri pe metru pătrat și, izolat, peste 30 de litri pe metru pătrat. În dimineața zilei de sâmbătă, în Maramureș și în Transilvania trecător vor fi precipitații mixte. În restul teritoriului ploile, mai ales averse, vor avea caracter temporar și se vor semnala local.


În zona montană vor fi precipitații local însemnate cantitativ, predominant sub formă de ninsoare, mai ales la altitudini de peste 1.500 de metri și vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 50 - 70 km pe oră, iar pe creste peste 80 - 90 km pe oră, viscolind sau spulberând zăpadă. Intensificări temporare ale vântului vor fi și în celelalte zone, în special pe parcursul zilei de duminică, cu viteze mai mari în sudul țării, inclusiv în zona muni-cipiului București.


Sâmbătă, la Constanța, cerul este mai mult înnorat și vântul suflă cu putere, dinspre sud-vest. Maxima termică va atinge 12 grade Celsius. Peste noapte, sunt așteptate averse slabe.


Termometrele vor indica minimum 7 grade. Duminică, va mai continua să plouă și valorile termice se vor încadra între 3 și 13 grade. De luni începe să se încălzească, norii se retrag și ploile se opresc. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Martie 2017
Stire din Social : Vreme capricioasă, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5202 secunde