Vreme însorită și maxime de 22 de grade Celsius, astăzi, la Constanța

320
Vreme însorită și maxime de 22 de grade Celsius, astăzi, la Constanța - vremeinsorita-1412004588.jpg

Articole de la același autor

Ultima zi a lui septembrie aduce soare și temperaturi plăcute în zona litoralului. Spre sfârșitul săptămânii, un front de aer rece ne va învălui și vremea se va răci semnificativ, aducând și mulți nori.

Astăzi, la Constanța, cerul este senin, vântul suflă slab, dinspre nord, iar maxima termică va atinge 22 de grade Celsius. Peste noapte, va fi din nou senin, și vântul își va schimba direcția, dinspre est.

Mâine, vor apărea câțiva nori, dar va fi mai cald decât astăzi, cu un grad, două. De joi, însă, se răcește până pe la 17 grade și vântul se întețește, iar cerul va fi mai mult acoperit.

În restul țării, astăzi, vremea se menține frumoasă și continuă să se încălzească ușor. Cerul este mai mult senin, cu unele înnorări noaptea în regiunile nordice și nord-estice, dar numai izolat este posibil să plouă slab în nordul Moldovei. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade în depresiuni și 25 - 26 de grade în Oltenia, Muntenia și Moldova, iar cele minime se vor încadra între 3 și 13 grade, mai scăzute în depresiuni spre 0 - 2 grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral, spre 15 - 16 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, izolat, va fi ceață. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea  în week-end,  la Constanța
Sâmbătă, 13 Septembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea, în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.345 secunde