Vrei un job în străinătate? Se caută moașe, în Germania

269
Vrei un job în străinătate? Se caută moașe, în Germania - locuridemuncavacante-1505926761.jpg

Articole de la același autor

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei Eures România, 669 locuri de muncă vacante. Ca de obicei, Malta vine în întâmpinarea celor fără loc de muncă sau a celor care vor să se reprofileze, cu posturi de șoferi autobuz, ingineri de sistem software, instalatori lifturi etc. 


Și Germania are oferte generoase, având nevoie de bucătari, ospătari și, mai nou, moașe, agenți operațiuni hotel, organizatori salon mic dejun etc. Cehii au nevoie, în schimb, pe lângă șoferii de autobuz, de șlefuitori, pilitori, mecanici, fizioterapeuți. 


Apoi, în Irlanda, la mare căutare sunt lucrătorii în prelucrarea cărnii (măcelari/ciontolitori), montatorii de șeminee, în timp ce în Italia este nevoie doar de îngrijitori la domiciliu și de lucrători în agricultură. 


În Marea Britanie se caută asistenți medicali, îngrijitori persoane la domiciliu, iar în Norvegia, lucrători în fabrică, la industria peștelui. 


Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, unde consilierul Eures îi poate îndruma. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 21 Septembrie 2017
Stire din Social : Oferte de muncă pentru absolvenți
Pagina a fost generata in 0.5 secunde