Vrei să muncești în străinătate? Ce joburi sunt la mare căutare

267
Vrei să muncești în străinătate? Ce joburi sunt la mare căutare - eures-1495369708.jpg

Articole de la același autor

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, săptămâna aceasta, prin intermediul rețelei EURES România, 744 locuri de muncă vacante. Cele mai multe sunt valabile în Italia, unde celor interesați li se oferă posturi de infirmieri, asistenți medicali și îngrijitori la domiciliu.

Apoi, Germania pune la dispoziția șomerilor zeci de posturi de șoferi profesioniști, educatoare, fizioterapeuți, electricieni în construcții, ospătari. În Marea Britanie, se caută îngrijitori pentru copii, iar în Cehia, șoferi de autobuz, șlefuitori, pilitori sau sudori.

Belgienii, în schimb, nu vin în fața celor aflați în căutarea unui loc de muncă decât cu 14 oferte, pentru mecanici de camion, un carosier, un desenator tehnic pentru construcții metalice, un tâmplar etc. O ofertă la fel de săracă o pun la dispoziția șomerilor angajatorii din Spania, unde se caută matrițeri/curățitori produse din plastic, operatori turnare prin injecție produse din plastic.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5982 secunde