Vrei să mergi la plajă? Află cum va fi vremea in weekend la Constanța

227
Vrei să mergi la plajă? Află cum va fi vremea in weekend la Constanța - vreme-1501316599.jpg

Articole recomandate

Vremea se încălzește și scăpăm de ploi în acest weekend. De luni, revine canicula.

VREMEA SÂMBĂTĂ



Sâmbătă, vremea se va ameliora simțitor în privința intensității ploilor și se va încălzi ușor în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și ploi slabe, de scurtă durată pe arii restrânse în Carpații Orientali și estul celor Meridionali și izolat posibil în sudul Moldovei, în estul Munteniei și Dobrogea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, iar în prima parte a zilei local și în regiunile estice și sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, mai ridicate în Oltenia și în sud-vestul Munteniei.

La mare, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime vor avea valori de 27 ...28 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 24 și 26 de grade.

VREMEA DUMINICĂ



Duminică, vremea va fi frumoasă si va continua să se încălzească în special în vest și în sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27-28 de grade in depresiuni si pe litoral.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9217 secunde