Vrei să devii barman sau mecanic auto? Acum ai ocazia

280
Vrei să devii barman sau mecanic auto? Acum ai ocazia - cursuriformare-1504626190.jpg

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) organizează, luna aceasta, o serie de cursuri de formare. Meseriile pentru care se vor pregăti șomerii constănțeni sunt: barman, mecanic auto, formator, expert accesare fonduri europene și comunicare în limba engleză.

"Prin organizarea și derularea programelor de formare profesională, AJOFM Constanța își propune să vină, în egală măsură, atât în sprijinul persoanelor neocupate, care doresc să dobândească noi competențe solicitate pe piața muncii, cât și în sprijinul angajatorilor care doresc să angajeze personal calificat", a declarat Gheorghe Bușu, directorul AJOFM.

El a mai spus că persoanele interesate să participe la aceste cursuri de formare profesională sunt așteptate la sediul instituției, în vederea înscrierii.

Singura condiție de participare la aceste cursuri este ca solicitantul să fie neapărat șomer înregistrat în evidența AJOFM Constanța (indemnizat sau neindemnizat). De asemenea, se cer studii minime pentru aceste meserii. Spre exemplu, pentru barmani, mecanici auto și comunicare în limba engleză este nevoie ca șomerii să fie absolvenți de învățământ obligatoriu, iar pentru celelalte două funcții, acestora li se impune să fie absolvenți de învățământ superior. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.698 secunde