Vine toamna la Constanța. Ploi și frig în următoarele zile

939
Vine toamna la Constanța. Ploi și frig în următoarele zile - vinetoamna-1475508882.jpg
Vremea de vară târzie se schimbă, la malul mării. Meteorologii anunță ploi și frig în perioada următoare.

Administrația Națională de Meteorologie a emis încă de ieri o avertizare de înrăutățire a vremii în perioada următoare. Începând de aseară, de la ora 23, și până joi seară, la ora 23, în vestul, centrul și nordul teritoriului, temporar, va ploua și se vor totaliza, local, peste 20 de litri pe metru pătrat și, izolat, 40 - 50 de litri pe metru pătrat. În zona montană, treptat, începând din a doua parte a zilei astăzi, ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare, iar mai ales în masivele din nordul teritoriului se va depune strat de zăpadă. Pe spații restrânse și pentru scurt timp, sunt posibile precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare în Dealurile de Vest, în Maramureș, în nordul și estul Transilvaniei, precum și în nordul Moldovei.

Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor și va avea viteze mai mari în cele vestice, sud-vestice și la munte, unde, la rafală, se vor depăși 50 - 60 de km pe oră, iar pe crestele montane va sufla tare. Temperaturile vor scădea accentuat, iar în regiunile intracarpatice și în jumătatea de nord a Moldovei, miercuri, 5 octombrie, și joi, 6 octombrie, vremea va fi deosebit de rece.

La Constanța, nu va ploua intens, însă se vor semnala averse în această noapte și vineri noapte. Pe timpul zilei va fi mai mult senin, însă temperaturile scad simțitor. Dacă astăzi vom avea între 12 și 23 de grade, mâine vor fi între 8 și 18 grade, iar joi între 8 și 17 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Octombrie 2016
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Vineri, 30 Septembrie 2016
Stire din Social : Vreme deosebit de caldă, la Constanța
Miercuri, 28 Septembrie 2016
Stire din Social : Din ce în ce mai cald, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4476 secunde