Video Video incredibil. Haitele de maidanezi din Cimitirul Central atacă doi bătrâni

973
11
Video incredibil. Haitele de maidanezi din Cimitirul Central atacă doi bătrâni - caini-1449585972.jpg

Articole de la același autor

Câinii fără stăpân care trăiesc în Cimitirul Central devin din ce în ce mai agresivi. În această după-amiază, șapte-opt maidanezi s-au repezit la doi bătrâni care mergeau pe aleea principală a cimitirului. Nu se știe ce i-a întărâtat pe câini, cert este că aceștia au venit în fugă, lătrând, și au încolțit cele două persoane. Din fericire, oamenii au reușit să-i gonească la timp și au scăpat fără să fie mușcați.

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
unde sunt iubitorii de animale ?
8 decembrie 2015
mucles

Cei care latrau ca subiectul e imaginar, ca-n cimitir nu-s haite ci catelusi draguti proaspat scosi dintr-un desen animat. Ce jighimele sunteti, mancav-ar haita sa va manance....

JD
8 decembrie 2015
olguta & co

Unde sa fie, o ling cu totii in bijboasca pe Itoafa, iar Itoafa ii pisha-n oki.

olguta
8 decembrie 2015
bietii catelusi

Sufletele alea nevinovate au simtit oameni rai, de aia era agitati! Mai bie le ducea mancare, cum fac eu cu catelusi de care am grija langa bloc si nu-i latra!

Andreea
8 decembrie 2015
Mesaj pt redactie

Voi sunteti sanatosi la cap,auzi la ei au fost incoltiti ,pai aia sunt caini agraivi?Pechinezii aia mici sunt agresivi?Voi cred ca nu stiti ce inseamna termenul de caine agresiv!!Boala de cae suferiti se numeste cinofobie,tratati-va si mai lasati saracele animale in pace.

Popescu
8 decembrie 2015
Minciuni

Cainii au venit in intampinarea lor deoarece i-au recunoscut, Ce va place sa exagerati.

mimi
8 decembrie 2015
simbrie

cu cat te plateste popescu perhaita?

andreia
12 decembrie 2015
gaitza

curva proasta perhaita, cainii astia acum sunt morti.. sa cada acest pacat facut de tine contra lovelelor primite de la puppy vet pe aia 2 plozi pe carte ii ai, lepra imputita!

Alina
13 decembrie 2015
Pemtru perhaita

In urma acestei filmari,hingherii au fost si au strans toti cateii.Sa-i ai pe constiinta jurnalista lui peste,care ti-ai facut o opsesie cu acesti catei sarmani.In postul Craciunului ai condamnat la moarte sigura,ori prin infometare ,batatie sau arse de vii aceste suflete.Copii tai sper sa fie foarte mandrii de tine.Pacat ca ei iubesc animalele dar tu le trimiti la moarte.Vb dupa fapta si rasplata.What goes around, comes around

abuz hingheri
13 decembrie 2015
perhaita si comanda servita hingherilor

Din cauza acestui articol mincinos si la comanda hingherilor oferit constantenilor de o jurnalista de 2 lei numita perhaita, hingherii au obtinut manipularea dorita si au pus laba pe cainii din cimitir. Cei care cunoasteti cainii, faceti o fapta buna si mergeti si luati macar unul acasa. Cat despre ce ai facut, perhaita, ma mir ca poti sa dormi linistita...e adevarata vorba aia, toti ratatii care nu se pot angaja in alta parte sunt la cuget liber... sa ii ai pe constiinta, fiinta urata la suflet si la chip! in plus jurnalista ratata, cimitirul nu e precum strada, hingherii nu aveau ce cauta acolo, acum ii vei face sa minta ca i au prins pe baraganului..imbecila proasta!

andrei
15 decembrie 2015
uite subiect

andreiuta, un articol despre cine e cezara popescu, fina cui este, cum a pus mana pe ecarisaj, de cat timp, cum e posibil ca fiind functioanr al primariei sa aiba srl de hingheri, de ce primaria nu scoate caietul de sarcini si nu face anunt de licitatie desi in 2 febr 2016 contractul cu fina lui mazare, cezara popescu, expira? sau egreu? sau nu iei bani de la hingheri pt asta . ps. cat i-ai dat paznicului boschetar cu geguta maro sa pozeze si filmeze cu stiftul lui de telefon cumparat din banii la negru (nu au carte de muna, nimeni din oamenii lui draghici nu are) pe care ii primeste de la stapanul lui, administratorul cu 4 clase, domn mitica?

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1348 secunde