Vești bune pentru constănțenii care pleacă în minivacanța de Rusalii! SE REDESCHIDE TRANSALPINA

165
Vești bune pentru constănțenii care pleacă în minivacanța de Rusalii! SE REDESCHIDE TRANSALPINA - transalpinadeschisaoficial-1495786894.jpg

Articole de la același autor

Transalpina ar putea fi deschis săptămâna viitoare. Potrivit reprezentanților Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, la ora actuală sunt întrunite toate condițiile pentru constituirea Comisiei care poate decide deschiderea circulației rutiere pe DN 67C (Transalpina). 


Ca urmare a deciziei directorului general al CNAIR S.A, a fost efectuată revizia acestui Drum Național, iar Comisia formată din reprezentanți ai Companiei și ai Poliției Rutiere din județele Vâlcea și Gorj, se poate întruni luni, pe 29 mai.


Reprezentanții DRDP Craiova au înlăturat zăpada depusă pe carosabil, au finalizat marcajele rutiere și au montat elementele de siguranță și de semnalizare deteriorate pe timpul iernii.


Dacă se mențin condițiile meteorologice actuale și se constată că lucrările au fost realizate conform normativelor, Comisia va putea decide încă de luni, deschiderea circulației rutiere pe Transalpina.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 August 2015
Stire din Eveniment : Veste bună despre Transalpina!
Pagina a fost generata in 0.4351 secunde