Veste proastă de la meteorologi. SE STRICĂ VREMEA ÎN CONSTANȚA! Ce ne așteaptă din seara asta

1493
1
Veste proastă de la meteorologi. SE STRICĂ VREMEA ÎN CONSTANȚA! Ce ne așteaptă din seara asta - vreme-1429365010.jpg

Articole recomandate

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis sâmbătă o informare meteo de vânt puternic, precipitații mixte și temperaturi scăzute, valabilă în toată țară, începând de sâmbătă seara, până miercuri la ora 18,00.


Potrivit meteorologilor, în perioada 18 aprilie, ora 18,00 — 22 aprilie, ora 18,00, vremea va deveni rece în toată țara. La munte și, trecător, în nordul și centrul țării, precipitațiile, în general slabe cantitativ, vor fi mixte. Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze de peste 55 — 65 km/h, iar pe crestele montane înalte vor fi rafale de peste 80 — 90 km/h.

În cursul nopților și al dimineților se va produce brumă, local în regiunile nordice și centrale, precum și în zona subcarpatică și izolat în restul teritoriului.

În seara zilei de sâmbătă, 18 aprilie, și în noaptea de sâmbătă spre duminică, 18/19 aprilie, în sud-estul țării va ploua, iar cantitățile de apă vor depăși izolat 15 litri/mp.

ANM precizează că în funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice va actualiza această informare, scrie Agerpres.


Comentează știrea

costy
18 aprilie 2015
afaceri

Istoria omenirii este scrisă de cei care și-au propus scopuri mărețe și care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Aprilie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea de Florii, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4947 secunde