Veste bună pentru friguroși! RADET DĂ DRUMUL LA CĂLDURĂ

1729
4
Veste bună pentru friguroși! RADET DĂ DRUMUL LA CĂLDURĂ - 1447406466b72f8a82-1476739947.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere scăderea temperaturilor exterioare înregistrate în ultima perioadă precum și prognoza Centrului Meteorologic Dobrogea privind evoluția acestora, RADET anunță toți consumatorii că începând cu data de marți 18.10.2016 ora 9:00, încep operațiunile necesare reluării furnizării de energie termică sub formă de încălzire în municipiul Constanța. 


Din cauza complexității, operațiunile de începere a furnizării încălzirii se vor derula pe tot parcursul zilei de marți.


RADET estimează că în jurul prânzului zilei de 18.10.2016 vor beneficia de încălzire blocurile din vecinătatea CET, iar în cursul nopții ce va urma va fi asigurată furnizarea în întregul municipiu. Echipele de intervenție ale RADET sunt la dispoziția dumneavoastră non stop, semnalarea problemelor apărute putând fi făcută la Dispeceratul regiei la numerele de telefon 0241.616.927 sau 0341.461.000.


"Chiar dacă doar 4 asociații au cerut acest lucru, am solicitat RADET și Electrocentrale Constanța să furnizeze căldură pentru constănțeni. De mâine dimineața începe furnizarea agentului termic, astfel încât spre prânz primele zone (cele din apropierea CET-ului) vor fi încălzite. Întrucât canalul termic are peste 220 de km, căldura va ajunge în tot orașul în cursului nopții de mâine (18 spre 19 octombrie)", a transmis primarul Decebal Făgădău.


Comentează știrea

jj
18 octombrie 2016
j

Friguroasa e ma-ta, tu probabil ai centrala de ap. Si la tara oamenii fac focul, aia tot frigurosi sunt?

Daca Fagadau nu e
18 octombrie 2016
Nimic nu e

CHIAR DACA DOAR 4 asociatii au cerut acest lucru,Fagadau e mare.Fagadau e bun,e milostiv,Fagadau ne iubeste.Fagadau a solicitat sa se furnizeze caldura pentru constanteni.Cu pasi marunti dar siguri si fara sa ne dam seama,zilele astea s-a nascut idol,un tatuc.Cu alte cuvinte,constanteanul trebuie sa inteleaga ca agentul termic vine de la Fagadau.Un gest banal,o actiune care intr-o lume normala ar fi trebuit sa treaca neobservata, se transforma intr-o mare milostivenie pesedista.Ati vazut ? Voi nu vreti sa va dea caldura,dar Fagadau va iubeste(CHIAR DACA DOAR...).Nu putem sa traim fara tatuc.Tatucul e in toate,e in cele ce sunt si in cele ca maine vor rade la soare.Asta e doar inceputul dinastiei Fagadau,al doilea primar luminat dupa legendarul haiduc Mazare.Scenariul inscaunarii lui Fagadau il putem doar banui.Inca nu-mi dau seama daca minciuna,manipularea populatiei,fatarnicia se afla in sangele politrucilor de teapa lui sau un psiholog priceput se afla in spatele lor. In zilele ce urmeaza veti afla ca pretul real al gigacaloriei este de 520 lei(de exemplu).Dar Fagadau,din iubire pentru constanteni a stabilit un tarif "CHIAR DACA DOAR" de 130 lei. Avem nevoie de Tatuc.Tatucul,sau chipul cioplit de la care asteptam caldura,pachete,gratuitati,sarmale sau bere gratis,idolul nostru spuneam,il cioplim cu mana noastra,putin cate putin,in fiecare zi.Apoi ne rugam la el,asteptam de la el,asteptam "sa ne deie" sanatate si fericire.Numai ca Fagadu si alti aspiranti la statutul de zeu nu au aflat ca poporul din tara lui Dracula are apucaturi de canibal.Din cand in cand,cam la 10 ani,barbarul isi ucide idolul.Un vis,un joc periculos pentru micutul Fagadau.

#2
18 octombrie 2016
latri aiurea

nici eu nu-i inghit pe pesedei, cu atat mai putin pe aghiotantii lui mazare, dar omul a facut un gest normal. Toamna asta e frig, mi-a pornit centrala din septembrie. Cat putea sa-i mai tina in frig ?

prostut mic
18 octombrie 2016
nu nai inteles nimic

Eu nu am spus ca nu era timpul sa inceapa furnizarea energiei termice.Este frig de cel putin doua saptamani,chiar mai mult.In schimb nu am inteles cine i-a dat dreptul unui primar sa hatareasca el cand este frig sau cand nu este frig in casele noastre.Pai,in cazul asta trebuie schimbata legea,o lege idioata care spune ca daca in doua zile de frig napraznic in apartamentele noastre nu a murit nimeni inseamna ca a fost cald.Lege facuta de idioti.Legea asta asta este la fel de absurda ca multe alte legi aparute in ultimul timp.De exemplu,zgomotul care nu atinge 80 decibeli nu este zgomot,cand la curul unui avion cu reactie "muzica" motorului are 120 decibeli.Sau parcarea pe trotuare este permisa daca soferul lasa liber 1 metru pentru pietoni.Pana azi nu am vazut niciun sofer care masoara cu ruleta distanta intre bara din fata si zidul casei.Nu am vazut nici politisti care dau amenzi cu ruleta in mana.Te-ai sculat nervos.Ai grija sa nu-ti bati copii si nevasta.

Răspuns la: latri aiurea
Adăugat de : #2, 18 octombrie 2016
nici eu nu-i inghit pe pesedei, cu atat mai putin pe aghiotantii lui mazare, dar omul a facut un gest normal. Toamna asta e frig, mi-a pornit...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.424 secunde