VEȘTI BUNE! Poșta Română a început distribuirea pensiilor pe luna decembrie și a altor ajutoare sociale

169
VEȘTI BUNE! Poșta Română a început distribuirea pensiilor pe luna decembrie și a altor ajutoare sociale - pensiipostaromana1-1450104303.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională Poșta Română a început, astăzi, distribuirea drepturilor bănești reprezentând pensii din sistemul public (pensii de asigurări sociale de stat, agricultori, veterani de război, IOVR - invalizi, orfani, văduve de război). De asemenea, operatorul național de servicii poștale a început și distribuirea ajutorului anual pentru veteranii de război, văduvele de război și pentru accidentații de război.

Toate pensiile care se distribuie prin Poșta Română vor fi achitate înainte de sărbători, în intervalul 14 decembrie - 24 decembrie, inclusiv. Beneficiarii care nu vor fi găsiți la domiciliu pot intra în posesia drepturilor bănești la ghișeele subunităților poștale, în perioada 28 - 30 decembrie.

Ajutorul anual destinat categoriilor sociale amintite se achită printr-un mandat separat de cel prin care se face plata pensiei aferente lunii decembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1089 secunde