Vânt puternic și maxime de 11 grade Celsius, astăzi, la Constanța

163
Vânt puternic și maxime de 11 grade Celsius, astăzi, la Constanța - vreme-1427898237.jpg

Articole de la același autor

Nici nu a venit bine primăvara, că vremea se strică din nou. Meteorologii anunță vânt puternic, în toată țara, precipitații mixte și ninsori la munte.


Până vineri seara, vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze ce vor depăși, local, 55 - 60 de km pe oră. În zona montană, vântul va sufla tare, iar pe creste va depăși, la rafală, 90 de km pe oră. 


La munte vor predomina ninsorile, iar mai ales în Carpații Orientali și în Carpații Occidentali, izolat cantitățile de precipitații vor depăși 20 de litri pe metru pătrat și se va depune strat nou de zăpadă. Vor fi și intervale în care ninsoarea va fi viscolită. 


În Maramureș, Transilvania, Crișana și local în Moldova și în zonele deluroase din restul țării, trecător, precipitațiile, în general slabe cantitativ, vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare, mai ales în noaptea de joi spre vineri (2 - 3 aprilie) și în cursul zilei de vineri (3 aprilie).


Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat, dar vântul suflă cu putere, dinspre vest. Maxima termică abia dacă va atinge 11 grade Celsius. La noapte, norii se vor ține departe, însă vântul se va mai înteți. Termometrele vor indica minimum 4 grade. 


Mâine, va fi parțial înnorat și mai frig. Rafalele de vânt vor atinge viteze de 35 de km pe oră. Valorile termice se vor încadra între 0 și 8 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Martie 2015
Stire din Social : Încep ploile la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5657 secunde