Val de frig, ninsori și nopți geroase, la Constanța

366
Val de frig, ninsori și nopți geroase, la Constanța - vremea2-1486655775.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, vremea este deosebit de rece, în majoritatea regiunilor, dar mai ales în est și sud-est, unde temperaturile rămân preponderent negative. La Constanța, valorile termice sunt în scădere, iar astăzi nu vor depăși maxima de -2 grade Celsius. Vântul suflă slab spre moderat, cu intensificări în anumite zone.

În județ, meteorologii anunță viscol, ninsori slabe și polei, care vor îngreuna traficul, așa că șoferii sunt sfătuiți să nu plece la drumuri lungi, iar dacă este totuși nevoie să se deplaseze, să fie pregătiți corespunzător. Din cauza poleiului, șoferii sunt avertizați să își adapteze viteza autovehiculelor la condițiile meteo.

Noaptea ce va urma se anunță deosebit de geroasă, cu cer noros și posibile averse sub formă de ninsoare. În județ sunt anunțate depuneri de polei, pe arii restrânse.

În week-end, valorile termice vor scădea și mai mult, încadrându-se între -2 și -10 grade Celsius. Sâmbătă și duminică, cerul continuă să fie acoperit de nori și vor fi prezente averse sub formă de ninsoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0555 secunde