UPDATE. Reprezentanții asociațiilor de proprietari au sărit la gâtul directorului RADET

685
3
UPDATE. Reprezentanții asociațiilor de proprietari au sărit la gâtul directorului RADET - sediuradet31338915499-1475757713.jpg

Articole de la același autor

Ies scântei la întâlnirea dintre asociațiile de proprietari și conducerea RADET Constanța. 


În timp ce directorul RADET, Liviu Popa, dă asigurări că se caută soluții pentru înbunătățirea serviciilor și optimizarea lor, reprezentanții asociațiilor de proprietari spun că sunt foarte multe probleme. "Magistralele dvs. nu fac față tuturor papagalilor care plătim!", s-a plâns un administrator.


UPDATE / Oamenii reclamă faptul că plătesc apă rece la preț de apă caldă pentru că trebuie să lase apa să curgă mult până vine la o temperatură potrivită pentru duș. Directorul Popa spune că acest lucru este din cauza consumului redus din apartamente. "Contorizarea pe orizontală, la ușă, ar rezolva această problemă", propune șeful RADET.


Comentează știrea

gigelsan
6 octombrie 2016
Ma doare...

Ma doare in DOS, mi-am pus centrala anul asta sa scap de abominatia numita RADET si preturile aberante. Le doresc faliment placut!

BOLDEA
6 octombrie 2016
debransati-va de la radet

Asta e solutia

Toma Florin | ECOMOVE CONSULTING
6 octombrie 2016
Încălzire infraroșu

Panouri infraroșu imprimate la super preț! La ap. 2 camere investiții de 3000 lei, factura lunară maxim 150lei. www.e-panouri.eu Radet sunt deja faliment ari...

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Septembrie 2016
Stire din Social : Cine poate ridica facturile de la RADET
Pagina a fost generata in 2.0384 secunde