UN NOU SCANDAL ÎN LUMEA MEDICALĂ. "A MURIT în stația de autobuz, la 15 minute după externare!"

2084
1
UN NOU SCANDAL ÎN LUMEA MEDICALĂ.

Articole recomandate

Femeia din Vaslui care a făcut atac cerebral și apoi a intrat în comă la doar 15 minute după ce a fost externată din Spitalul Județean, a murit.


xxx


Final tragic pentru Elena Iordan, femeia care sâmbătă dimineață a suferit un atac cerebral în stația de autobuz la scurt timp după vizita la urgențe. După patru zile de stat în comă, femeia în vârstă de 59 de ani a murit la Spitalul Judetean de Urgență Vaslui.

Rudele pacientei au acuzat medicii de malpraxis. La nivelul unității medicale a fost deschisă o anchetă internă.

Familia acesteia a încercat să poarte, ieri, o discuție cu doctorița care a tratat-o la Urgențe și care a lăsat-o să plece acasă deși avea probleme cu tensiunea, însă fără reușită. Conducerea unității sanitare a evitat o întâlnire între cele douã tabere, spunându-le celor îndoliați că doctorița se află în concediu, potrivit Vremea Noua.

Rudele au povestit că femeia a fost adusă cu ambulanța la spital, în jurul orei 04.00 dimineața, după ce s-a plâns că o doare capul și că i-a amorțit o parte a corpului.

Medicii i-au făcut câteva teste și au ajuns la concluzia că aceasta are constipație. I-au făcut o clismă și au externat-o. La un sfert de oră după, femeia a făcut atac cerebral. Rudele femeii vor acum să depună plângere la poliție și la Colegiul medicilor.

"Noi am demarat o anchetă administrativă pentru a vedea dacă s-au respectat toate procedurile și dacă s-a făcut tot ceea ce era necesar în privința doamnei", a declarat Ana Rinder, managerul Spitalului Județean Vaslui.


Comentează știrea

intrebare...
13 iulie 2017
ancheta interna ?

asta e Romania, an de an li se maresc salariile preferential ....asistenta cu peste 4000 lei net, in conditiile in care 80% din timp sta la barfa ,facebuciuc,cafele... mizeria crasa , nu pt ca nu au materiale ci pt lene si puturosenie... cum adica ancheta interna? politie, dosar penal... omoara oamenii cu tranfuzii gresite caci le e lene sa citeasca ce scrie pe un flacon de sange si primeste o taiere de 10% din salar 3 luni... dupa ce a omorat un om !!!

Pagina a fost generata in 0.6357 secunde