Un nou președinte la Rotary Club Constanța

2005
5
Un nou președinte la Rotary Club Constanța - unnoupresedinte-1435593832.jpg

Articole de la același autor

Rotary Club Constanța și-a reînnoit echipa administrativă. Mandatul de președinte al Florentinei Enescu Dombi a fost preluat de Constantin Sava, pentru perioada iulie 2015 - iunie 2016.

La sfârșit de mandat, Florentina Enescu Dombi a făcut o trecere în revistă a proiectelor derulate care, deși nu au fost dintre cele mai puține, toate s-au constituit în tot atâtea reușite. La eveniment au participat și echipele de voluntari Interact și Rotaract, fundațiile organizate pe grupe de vârstă aparținând marii familii de rotarieni din Constanța.

Programul "Un instrument valoros pentru un elev merituos", bursele "Adrian Rădulescu", programul de susținere "Un zâmbet de sărbători", toate au fost încununate de succes și au oferit un sprijin consistent valorilor constănțene.

Cu prilejul festivității preluării prerogativelor, noul președinte Constantin Sava a inițiat o tombolă, a cărei miză a fost câștigarea, de către participanți a 17 obiecte dintre cele mai valoroase. Astfel, a fost colectată suma de 2.000 de lei. 

Comentează știrea

Ari
30 iunie 2015
ce proiecte derulate?

A auzit cineva de vreun proiect al acestui club? Ce face de fapt acest club?

caini
30 iunie 2015
taie frunza la

se cred elitisti, dar n-a auzit nimeni de ei, iar coleta de 2000 lei arata ca sunt si rupti in fund pe deasupra

valeriu
30 iunie 2015
oameni de onoare

Felicitari tuturor rotarienilor! Domnilor, va doresc un an fructuos cu cat mai multe proiecte realizate!

Ana-maria
30 iunie 2015
un proiect dintre sute

Eu sunt una dintre beneficiarele proiectelor. Oamenii acestia au salvat inima copilului meu. Ei au plecat in Israel cu copilul care fost operat pe cord. Datorita lor traieste!! Recunostinta toata viata noastra!

Ioana Pop
30 iunie 2015
si eu

Intr-adevar oameni de onoare, Valeriu! Oamenii acestia an de an ii ajuta pe copii din centrul de plasament Mihail Kogalniceanu. Bravo lor!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Iulie 2014
Stire din Social : O mie de lampioane pentru copii
Miercuri, 24 Octombrie 2012
Stire din Social : Dinți frumoși, copiii sănătoși!
Pagina a fost generata in 1.2321 secunde