UN NOU CAZ ȘOCANT CUTREMURĂ ROMÂNIA! Pacientă moartă de o lună, găsită în curtea spitalului. Cadavrul în putrefacție, descoperit întâmplător în tufișuri

3098
UN NOU CAZ ȘOCANT CUTREMURĂ ROMÂNIA! Pacientă moartă de o lună, găsită în curtea spitalului. Cadavrul în putrefacție, descoperit întâmplător în tufișuri - 61561346-1501743229.jpg

Articole recomandate

Cadavrul unei paciente a stat în curtea spitalului de Psihiatrie Jebel, mai bine de o lună. Trupul neînsuflețit a fost găsit de câțiva muncitori, într-un tufiș, din curtea spitalului, scrie romaniatv.net

Georghina Lungu, în vârstă de 60 de ani, bolnavă psihic, a fost internată la Jebel, în urmă cu o lună de zile, de către fiica sa, Andreea, deoarece starea ei se înrăutățise și familia nu mai putea să o îngrijească. La două zile după internare, fata bătrânei a fost sunată de la spital și anunțată că mama ei a dispărut.

Potrivit banatenii.ro, luni, Andreea a primit un nou telefon, prin care a fost anunțată că mama sa a fost găsită moartă în bălăriile din apropierea spitalului.

"Au găsit-o niște muncitori de la spital, în tufișurile și bălăriile de lângă spital. Asta a aflat soțul când s-a dus să o identifice, i-a auzit vorbit pe angajați, că nu i-a spus nimeni nimic, oficial, până acum. Nu-mi vine să cred că e posibil așa ceva. Când am dus-o acolo, am lăsat-o în grija lor, am fost pusă să și semnez pentru asta. Cum e posibil să dispară un om dintr-un spital și să nu fie căutat tocmai împrejurul locului de unde a dispărut. Asta nu pot să înțeleg", afirmă Andreea, care susține că după înmormântare, va da spitalul în judecată.

Conform unui răspuns al Ministerului Sănătății, pentru dispariția pacientei conducerea spitalului a acordat o singură sancțiune, o mustrare verbală, unei infirmiere.

Polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpa iar la finalul cercetărilor urmeză să dispună măsurile care se cuvin.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7783 secunde