"Un bunic în vacanță!". Tratament balneo pentru vârstnicii sărmani

515

Articole de la același autor

Vârstnicii cu posibilități financiare reduse vor putea merge la tratament balneo, printr-un program social lansat de Arhiepiscopia Tomisului. Începând cu 1 octombrie, Arhiepiscopia, în colaborare cu Mănăstirea "Sfânta Elena de la Mare" și Centrul de Diagnostic și Tratament Recuperator "Sfânta Elena de la Mare", lansează un nou proiect social destinat seniorilor - "Un bunic în vacanță". Acesta se adresează persoanelor vârstnice nevoiașe și cazurilor sociale.


Parohiile vor asigura integral beneficiarilor cazarea cu pensiune completă (mic dejun, prânz și cină) și trei proceduri recomandate de medicul specialist balneofizioterapie în cadrul Centrului de Diagnostic și Tratament Recuperator "Sfânta Elena de la Mare", într-un pachet special de 10 zile, pe baza trimiterii de la medicul de familie și a cardului de sănătate. 


Selecția persoanelor se va realiza în urma unei evaluări făcute de o comisie formată din preotul paroh în colaborare cu preoții coslujitori, iar în cazul în care comisia nu poate fi întrunită din minimum trei preoți, aceasta va fi constituită din minimum trei persoane, respectiv preotul paroh și doi consilieri parohiali.


Proiectul a fost inițiat de către parohia "Sf. M. Mc. Mina" din Constanța și, de la 1 octombrie, este extins la nivelul eparhiei Tomisului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3916 secunde