Ultima zi pentru declararea și plata taxei pentru spații verzi

133
Ultima zi pentru declararea și plata taxei pentru spații verzi - ultimazi-1435685029.jpg

Articole de la același autor

Astăzi este ultima zi pentru declararea și plata taxei pentru spații verzi în stațiunea Mamaia. Contribuabilii din stațiune și din Satul de Vacanță sunt obligați să achite taxa, altfel riscă să fie amendați și să primească penalizări. 


"Cuantumul anual al taxei pentru spații verzi este de 31 lei pentru 15 metri pătrați sau fracțiune din aceasta pentru spațiile deținute în vederea desfășurării activităților economice, precum și pentru spațiile de locuit și 31 lei pe loc de cazare pentru spațiile de cazare. Taxa este datorată de toți operatorii economici, respectiv persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale și persoane juridice, care desfășoară activități economice, precum și de proprietarii spațiilor de locuit din stațiunea Mamaia și Sat Vacanță. Menționăm că, pentru spațiile de locuit, declarația se depune o singură dată, la dobândirea imobilului respectiv", explică directorul executiv al SPIT Constanța, Virginia Uzun. 


"Declarația de impunere a taxei pentru spații verzi - Persoane Juridice/Fizice" și documentele necesare declarării se găsesc pe site-ul instituției, www.spit-ct.ro, secțiunea "Persoane Juridice/Fizice" - "Documente declarare" - "Taxa pentru spații verzi". 


Plățile se pot efectua la toate ghișeele unice ale instituției, la oficiile poștale din localitate, la agențiile Garanti Bank și stațiile OMV din municipiu sau prin intermediul cardului bancar pe site-ul instituției, www.spit-ct.ro, prin Internet Banking, prin intermediul telefonul mobil, cu ajutorul aplicației Etax Mobile SPIT, prin ordin de plată sau mandat poștal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5366 secunde