Trucuri de frumusețe și nutriție, de la cele mai tari vedete, la VIVO! Constanța!

289

Articole de la același autor

Week-endul acesta, la VIVO! Constanța, ai șansa să afli care sunt cele mai noi tendințe în frumusețe și nutriție. Pe 22 iulie, începând cu ora 15, Carmen Brumă, Diana Munteanu și Laura Mușuroaea susțin workshop-uri de beauty, hairstyling și stil de viață sănătos chiar în orașul nostru, ca invitate speciale ale VIVO! Constanța.

Carmen Brumă, cunoscută pentru promovarea sportului și alimentației sănătoase, prezentatoare TV, antrenor de fitness, consilier nutriționist, care a testat pe ea însăși sfaturile pe care le împărtășește acum, ne va învăța cum să luptăm cu kilogramele în plus și cum să ne menținem corpul frumos în sezonul estival, dar nu numai.

Având la bază cursuri de tehnician nutriționist și de instructor de aerobic-fitness, Carmen Brumă stăpânește toate secretele unui stil de viață sănătos și este gata să le dezvăluie, în cadrul workshop-ului său de nutriție, tuturor celor interesați cu adevărat de sănătatea interioară și de aspectul exterior.

Frumoasa actriță Diana Munteanu, cunoscută mai mult pentru activitatea sa din televiziune și modelling, va dezvălui secretele frumuseții sale în cadrul unui workshop de beauty, intitulat "Beauty Tips & Tricks". Aici veți înțelege de ce arată vedetele perfect chiar și la 40 de grade sau după ce fac baie în mare!

Un alt workshop interesant este cel de make-up și hairstyle, susținut de Laura Mușuroaea, un îndrăgit blogger de beauty. Veți afla cele mai noi tendințe de hairstyling, culori și tunsori, dar și cum să adaptezi coafura cu machiajul și îmbrăcămintea, în funcție de eveniment, moment al zilei, chef și, de ce nu, modă.

La sfârșitul sesiunilor practice și informative, vor avea loc concursuri cu premii surpriză. Toate workshop-urile încep la ora 15, în zona Info-Desk. Pentru înscrieri, puteți completa formularul http://bit.ly/înscrierezf. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9852 secunde