Trenuri suplimentare în mini-vacanța de Rusalii

213
Trenuri suplimentare în mini-vacanța de Rusalii - trenurirusalii-1495984807.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere cele cinci zile libere pe care românii le au la începutul lunii iunie, CFR Călători își va adapta capacitatea de transport în funcție de evoluția și dinamica traficului de pasageri. 


Ca urmare, trenurile către cele mai solicitate destinații - Brașov, Sibiu, Cluj Napoca, Constanța, Iași, Satu Mare, Timișoara - vor fi suplimentate cu peste 8.000 de locuri față de zilele obișnuite. În plus, pentru a evita situațiile neplăcute generate de numărul mare de pasageri, se recomandă planificarea din timp a călătoriei cu trenul. În același timp, studenții sunt rugați să meargă la casele de bilete dedicate lor și marcate vizibil în spațiile din holurile marilor gări. 


Trebuie precizat și că în perioada mini-vacanței de 1 Iunie și Rusalii, casele de bilete vor funcționa la capacitate maximă acolo unde sunt solicitări și vor avea program normal de lucru. De asemenea, biletele pot fi achiziționate din timp și pentru trenurile directe către Salonic, Halkali/Istanbul, Sofia și retur, care vor intra în circulație începând cu data de 2 iunie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.3257 secunde