Toamna se numără deșeurile

259
Toamna se numără deșeurile - campaniemarenostrum1346840995-1346874324.jpg

Peste 100 de kg de deșeuri menajere, 52 de kg de sticlă, 17 kg de plastic și 15 kg de hârtie au strâns voluntarii "Mare Nostrum" de pe plaja Vadu, de-a lungul a trei week-end-uri.

Acțiunea s-a desfășurat în parteneriat cu Eco-Rom Ambalaje, în intervalul 11 august - 1 septembrie 2012. Pe toată perioada campaniei, voluntarii Mare Nostrum au informat turiștii aflați pe plajă și au împărțit peste 400 de saci special inscripționați pentru colectarea selectivă a deșeurilor de ambalaje: hârtie, plastic, aluminiu, sticlă și deșeuri menajere.
"Scopul acestei campanii a fost atins, fapt care ne bucură îndeosebi pentru că remarcăm cum atitudinea oamenilor față de colectarea selectivă și păstrarea unui mediu curat se îmbunătățește pe zi ce trece. Majoritatea turiștilor abordați de către voluntarii «Mare Nostrum» a fost deschisă campaniei și a colectat separat deșeurile", a declarat Mihaela Cândea, director executiv ONG "Mare Nostrum".
În prezent, locuitorii orașului Constanța au acces la sistemul de colectare selectivă prin prezența a 170 de puncte de colectare, puse la dispoziție de Eco-Rom Ambalaje. În plus, în Constanța, există 12.000 de gospodării care beneficiază de sistemul de colectare selectivă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0842 secunde