Târgul Toamnei, la Școala Gimnazială nr. 8 din Constanța

1542
3

Articole de la același autor

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 8 Constanța au marcat Ziua Mondială a Educației invitându-și părinții și dascălii la Târgul Toamnei. Și-au expus produsele realizate cu mânuțele lor, au plantat copaci, au cântat și au dansat, au participat la concursuri sportive și, cu mic cu mare, au învățat de la polițiștii rutieri despre ce trebuie să facă pentru a fi în siguranță pe stradă.

În cadrul acțiunii caritabile Târgul Toamnei, elevii au pregătit, pentru vânzare, produse handmade, fursecuri, conserve, prăjituri, plăcinte, coșuri cu fructe și legume. Fondurile obținute vor fi utilizate în vederea achiziționării de produse pentru bebelușii abandonați din cadrul Maternității Spitalului Județean Constanța, precum și pentru alte cauze umanitare.

"Aș dori ca în fiecare zi, nu doar de Ziua Educației, să putem vorbi despre cât mai mulți educatori de success, acest lucru însemnând succesul lor la clasă, dar mai ales succesul lor în viață. Căutați în dumneavoastră resursele necesare pentru a desfășura zilnic o activitate didactică performanță. La mulți ani, elevi! La mulți ani, profesori!", a urat directorul școlii, prof. Cosmin Badea.

Comentează știrea

Mihaela
5 octombrie 2017
Felicitari!

Educati asa! Bravo!

Pop
6 octombrie 2017
Strangere mascata de fonduri

Produse realizate de parinti acasa cumparate tot de parinti. Cum o fi procedat scoala cu banii obtinuti astfel, din punct de vedere fiscal?

Y
6 octombrie 2017
Pop

Draga Pop, ca asa te-ai semnat. Nu mai duce grija banilor, ca nu i-a pastrat nimeni . Mai bine gandeste-te sa faci o fapta buna.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0184 secunde