Târg de rechizite și activități distractive pentru copii, la City Park Mall

248
Târg de rechizite  și activități distractive  pentru copii,  la City Park Mall - targbacktoschool811septembrie-1473347482.jpg

Articole de la același autor

Cu doar câteva zile rămase până la începutul anului școlar, copiii și părinții sunt așteptați la City Park Mall la cel mai atractiv târg de rechizite școlare, dar și pentru o porție de distracție în week-end, alături de trupa de divertisment Fun Science. În perioada 8-11 septembrie, compania Imp Expert, în parteneriat cu Ink Birotica, aduce la City Park Mall din Constanța Târgul de rechizite școlare Back to School - ediția I. Acesta se va desfășura în zona intrării principale a centrului comercial.

"Vizitatorii City Park Mall vor avea acces la branduri renumite și game variate de rechizite școlare comercializate la un raport foarte bun calitate-preț, printre care se numără și produse ale companiilor FABER-CASTELL, Herlitz, Pilot, Schneider sau Toy Color. Articolele care se remarcă sunt liner-ul Link-It, noul instrument de scris Schneider cu sistem inteligent de cuplare, care permite realizarea unei mari varietăți de combinații de scris și desenat, creioanele colorate Acuarela de cea mai înaltă calitate a pigmenților, care asigură rezistența la lumină a culorilor și expresivitatea, destinate artiștilor, dar și cariocile Toy Color pentru textile, ideale pentru pictură și decorațiuni. Corecturile inestetice sunt de domeniul trecutului cu ajutorul textmarkerului FriXion Pilot care subliniază și șterge inscripția de pe hârtie ori de câte ori este necesar. Nu în ultimul rând, ghiozdanele Herlitz, cu modele distractive și colorate, au distribuția perfectă a greutății și spatele ergonomic pentru un confort optim la folosire, fiind prevăzut și cu bandă reflectorizantă de cea mai bună calitate", potrivit organizatorilor.

Activitățile de week-end sunt completate de atelierele distractive pentru copii, organizate de Fun Science, sâmbătă și duminică, între orele 17.00 și 19.00. Fun Science este conceptul de eveniment care promovează știința în rândul tinerilor, prin intermediul unor experimente științifice educative, dar și foarte haioase pentru cei mici, cum ar fi: reacțiile chimice în lanț sau bombele din oțet și bicarbonat de sodiu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6933 secunde