Surprize și multă distracție pentru copiii din centrele de plasament din Constanța

143
Surprize și multă distracție pentru copiii din centrele de plasament din Constanța - surprizesimultadistractie-1464798806.jpg
Pentru ca să simte și ei că sunt copii și că este ziua lor, copiii din centrele de plasament din județul Constanța au avut parte de un program special pregătit de către conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, de 1 iunie.


Petrecerea a început încă de săptămâna trecută, când micuții au participat la parada personajelor de desene animate din Satul de Vacanță. Ieri, copiii de la centrul de plasament "Micul Rotterdam" din Constanța au participat la diferite activități recreative, la Biblioteca Județeană, după care au fost invitați să se joace pe plaja Dorna din Mamaia. Elevii clasei a XI-a de la Liceul "Emil Palade" și reprezentanții Euro Vial au vizitat copiii de la Centrul de primire minori în regim de urgență, pentru a le oferi cadouri, iar copiii de la centrul "Delfinul" din Agigea au participat la spectacolul "Bucuriile copilăriei" din Piața Ovidiu. De asemenea, în toate centrele de plasament au fost organizate jocuri distractive și mese festive.


Astăzi, micuții din centrele "Micul Rotterdam" și "Antonio" din Constanța vor merge la evenimentul "Vestul sălbatic" de la City Park Mall, iar, mâine, cei din Centrul de primire minori vor sărbători, alături de părintele Gheorghe, ziua de naștere a colegilor născuți în luna iunie.


Cu toții sunt invitați sâmbătă, pe 4 iunie, la Complexul Dunărea din stațiunea Eforie Nord, unde Asociația United Hands și americanii de la Baza Nato din localitatea Mihail Kogălniceanu vor organiza activități distractive pe plajă, dar și multe surprize și cadouri. De asemenea, 24 de copii din centrele de plasament vor pleca în localitatea Silistra din Bulgaria, pentru a participa la evenimentul "Tradiții populare", organizat pentru reprezentanții țărilor riverane Dunării.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9705 secunde