Tineretul constănțean încurajează adopția câinilor fără stăpân

"Sunt în cușcă, scoate-mă de aici!"

2130
3

Articole de la același autor

Tinerii constănțeni vor să-i convingă pe tot mai mulți locuitori ai municipiului să adopte câini fără stăpân. 


Voluntarii din cadrul organizației nonguvernamentale Interact Constanța au demarat un proiect menit să sensibilizeze opinia publică față de problema maidanezilor din Constanța. 


Sub motto-ul "Sunt în cușcă, scoate-mă de aici", tinerii promovează adopția și atitudinea civică față de animalele străzii. Ei îndeamnă cetățenii să îngrijească și să adopte cățeii dacă au aceste posibilități. 


"Campania se va desfășura pe o perioadă nedeterminată, urmând să fie organizat un marș și o ședință foto în parcul Tăbăcărie, cu patrupedele din unicul adăpost din acest județ, aflate pe strada Portului nr. 36 bis Ovidiu și administrat de SC Green Life Recycling SRL, în speranța că vor putea ajuta la creșterea șanselor îndeplinirii obiectivului campaniei, acesta fiind de 40 de câini adoptați. Iubitorii de animale sunt așteptați să participe la seminarul cu aceeași temă, detaliile urmând să fie postate pe pagina de Facebook a proiectului, www.facebook.com/interactconstanta", explică președintele organizației, Andrei Precup. 


Pentru informații suplimentare, puteți lua legătura cu voluntarii pe e-mailul interadopt2241@yahoo. com. Aceștia vă pot îndruma pe tot parcursul procesului de adopție, recomandându-vă un dresor, un veterinar. 


De asemenea, oricine este dispus să susțină financiar proiectul este invitat să ia legătura cu reprezentanții Interact. 


Comentează știrea

Ct
31 martie 2017
normalitate...

in mod cert, majoritatea constantenilor, doresc un oras fara tigani si maidanezi, oricum sint destui nesimtiti cu javra le bloc, indiferenti la deranjul pe care il fac vecinilor, fonic si mizeria din jurul blocului, caci nici unul nu strange mizeria cainelui...iesi din bloc si dai de ... vrem sa functioneze cat mai rpd serviciul de ecarisaj, Cta s-a umplut de maidanezi, vrem sa fie amendati drastic si urmariti de SPIT sau primarie sa isi plateasca amenzile cei care adopta caini si ii elibereaza, cei care hranesc cainii din jurul blocului, facandu-i agresivi fata de strainii in trecere prin zona !!!

Mirela
7 aprilie 2017
esti un I.D.I.O.T

Si eu as vrea a fie amendati toti I.D.I.O.T.I.I ca tine care indeamna la violenta impotriva animalelor! Daca esti asa "bun" cetatean", ADOPTA si tu un caine, nu pentru ca ti-e drag de el, ci din spirit civic, tot asa cum iti platesti taxa de salubrizare, ca doar nu-mi inchipui ca o platesti fiindca iubesti gunoiul, dar ... cine stie, la cata perversitatea ai in minte, s-ar putea sa-ti placa mocirla! Violenta impotriva animalelor se pedepeste prin lege si in curand vor fi pedepse mult mai mari pentru anormalii care, sub pretextul ca vor "curatenie" in oras, omoara animalele. In final iti doresc ca viata sa te loveaca in fata cu tot ceea ce merita sufletul tau urat! AMIN!

Răspuns la: normalitate...
Adăugat de : Ct, 31 martie 2017
in mod cert, majoritatea constantenilor, doresc un oras fara tigani si maidanezi, oricum sint destui nesimtiti cu javra le bloc, indiferenti la...
mimi
6 mai 2017
pt cacatul cu normalitatea

si noi vrem sa o futem pe mata. suntem constanteni

Răspuns la: normalitate...
Adăugat de : Ct, 31 martie 2017
in mod cert, majoritatea constantenilor, doresc un oras fara tigani si maidanezi, oricum sint destui nesimtiti cu javra le bloc, indiferenti la...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4683 secunde