STOP VIOLENȚEI ÎN GRĂDINIȚE! MAMELE IES ÎN STRADĂ

709
STOP VIOLENȚEI ÎN GRĂDINIȚE! MAMELE IES ÎN STRADĂ - violentacopil-1460011666.jpg

Articole recomandate

Asociația Mame pentru Mame și părinții din România pregătesc cel mai mare protest organizat pentru a-și exprima revolta în legătură cu modul în care autoritățile și justiția din România tolerează violența asupra copiilor.


Asociația Mame pentru Mame "a luat act cu oroare de faptul că directoarea grădiniței private care funcționa fără autorizație, Ioana Neagu, filmată în timp ce bătea cu sălbăticie, în mod repetat, copiii lăsați de părinți în grija ei se plimba veselă și nestingherită în libertate, bucurându-se de primăvară. Asta pentru că Judecătoria Sector 5 a considerat ca aceasta femeie, FILMATĂ în timp ce agresa fără menajamente și în mod repetat copii de vârstă preșcolară, NU ESTE UN PERICOL PUBLIC și că bătaia strașnică aplicată mai multor copii este doar o corecție izolată", se arată în comunicatul Asociaței.

Protestul va avea loc Vineri, 8 Aprilie 2016, de la ora 17,00 la ora 20,00, în Piața Victoriei.



"Ținuta în care sunt invitați protestatarii să vină este ALB și NEGRU – pentru a simboliza faptul că, în ceea ce privește agresiunea asupra copilului, nu există nuanțe de GRI; legea este clară și ea trebuie să protejeze copiii împotriva violenței de orice fel." se mai arată în comunicat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0013 secunde