Stațiunea Mamaia, fără curent electric

213
Stațiunea Mamaia,  fără curent electric - intrerupatorcurentelectric5-1502293095.jpg

Articole de la același autor

O parte din consumatorii din stațiunea Mamaia nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-aJT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiu Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din stațiunea Mamaia, zona Tabăra Turist, cu Tabăra Turist, Resort Enigma, terasa Estival, terasa Ipa Nera Beach, terasa Crazy Beach, restaurantul Chevalet, Hotel Favorit., Hotel Paloma Residence, Hotel Selena, Vila Luminița, Vila Rândunica și Vila Egreta, întrerupere totală.

În restul județului, între orele 8 și 17, sunt anunțate întreruperi în localitățile Pecineaga și Vânători, întrerupere totală, iar între orele 9 și 17, în municipiul Medgidia, pe bulevardul Republicii, blocul G2, precum și în Piațeta Decebal, la blocul P4, întrerupere totală.

În același interval, sunt anunțate întreruperi în localitățile Corbu și Saraiu, precum și în localitățile Dunăreni, Chirnogeni, Cuza Vodă și Lanurile, întrerupere parțială, respectiv Casicea, întrerupere totală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5505 secunde