SPIT. Persoanele cu dizabilități nu trebuie să se deplaseze la ghișeele SPIT pentru a beneficia de scutirea la taxa de habitat

89
SPIT. Persoanele cu dizabilități nu trebuie să se deplaseze la ghișeele SPIT pentru a beneficia de scutirea la taxa de habitat - spittaxesiimpozite3-1405086361.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța informează persoanele cu dizabilități că nu este necesară deplasarea la ghișeele instituției pentru a prezenta documentele justificative în vederea aplicării scutirii la taxa de habitat.
Pentru determinarea corectă a situației fiscale a acestei categorii de contribuabili, SPIT a încheiat un protocol de colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța.
În baza listelor furnizate de către DGASPC se vor efectua lunar modificările necesare în evidențele instituției, astfel încât persoanele menționate în acestea să beneficieze de facilitățile fiscale începând cu data de întâi a lunii următoare transmiterii informațiilor.
De asemenea, reamintim contribuabililor care deja au achitat taxa de habitat pentru tot anul 2014 că, după efectuarea compensărilor, sumele achitate în plus vor fi restituite, conform dispozițiilor legale în vigoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.492 secunde