Spaniolii caută muncitori pentru ambalat fructe și verdețuri

344
1
Spaniolii caută muncitori pentru ambalat fructe și verdețuri - eures2-1488907682.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii aflați în căutarea unui loc de muncă peste hotare au la dispoziție, săptămâna aceasta, un număr de 200 de oferte pentru munca sezonieră, ambalat fructe și verdețuri în regiunea Lerida (Spania). 


Potrivit reprezentanților Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, sunt solicitate persoane apte pentru muncă, cu/fără experiență la ambalat fructe și verdețuri, care să vorbească limba română și/sau spaniolă. 


Durata contractului de muncă este de patru luni, data începerii contractului fiind 1 iunie 2017. Timpul de lucru este de opt ore pe zi, în două schimburi: dimineața, de la ora 6.00 până la ora 14.00, și după masă, între orele 15.00-23.00. Salariul oferit este de 900 - 1.200 euro/lună. 


Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 5 euro/zi (se plătesc doar zilele lucrătoare). Transportul și masa nu sunt incluse. 


Persoanele interesate pot depune un dosar cu următoarele documente: copie CI, adeverință medicală "apt pentru muncă", copie act studii, CV la compartimentul EURES din cadrul AJOFM Constanța. 


Comentează știrea

Marius
8 martie 2017
Aceeasi munca ,salarii diferite?

Ei poftim! De ce sa faci scoala,facultate,cand poti emigra in Spania sa muncesti si sa fii platit ca Un inginer roman? Cum preturile de acolo nu sunt mai mari ca aici,de ce sa nu se risipeasca Romania in toate zarile si sa ramana oamenii umiliti aici ,insultati ca sunt puturosi pentru ca nu vor sa fie platiti in batjocura?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5747 secunde