Simona Halep investește în imobiliare. Vrea să ridice un bloc în cartierul Faleză Nord

1309
7

Articole de la același autor

Sportiva constănțeană Simona Halep își investește banii în imobiliare. Tenismena deține un teren de aproape 900 de metri pătrați în cartierul Faleză Nord din Constanța, unde vrea să ridice un bloc de locuințe. Deocamdată, aceasta solicită modificarea Planului Urbanistic Zonal pentru perimetrul ce cuprinde terenul respectiv.

Pe site-ul Primăriei Constanța a fost publicat, în cursul zilei de ieri, anunțul de consultare a publicului pentru emiterea Planului Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de strada Onești, strada Dragoslavelor, bulevardul Mamaia, strada Unirii, conform Avizului de Oportunitate nr. 53130 din 5 aprilie 2016. Inițiatorul este Simona Halep, iar elaboratorul PUZ-ului este S.C. Ecodesign Team S.R.L. Potrivit anunțului, obiectivul Planului Urbanistic Zonal constă în studierea, reglementarea și modificarea reglementărilor urbanistice aprobate în limitele zonei studiate.

Schimbă planul urbanistic al zonei

Conform planurilor, pe strada Onești, chiar în apropiere de strada Unirii, Halep va construi un imobil de locuințe colective cu demisol, parter, două etaje și al treilea etaj retras. În zonă, sunt atât locuințe individuale, cât și colective.

Publicul este invitat să transmită observații și propuneri asupra documentelor disponibile la sediul Primăriei municipiului Constanța, până pe 17 iunie, la ora 16,00. De asemenea, persoanele interesate sunt invitate să participe la dezbaterea publică organizată la sediul Primăriei Constanța, în sala de ședințe, pe 10 iunie, între orele 10,00 și 11,00.

A dorit un imobil cu patru etaje

Inițial, Simona Halep dorea să construiască pe terenul respectiv un bloc cu patru etaje, dar nu a primit autorizație de construcție, așa că a fost nevoită să modifice proiectul și să solicite aprobarea unui nou Plan Urbanistic Zonal.

Comentează știrea

jj
24 mai 2016
jj

In loc sa-si vada de antrenamente ea merge la nunti si face blocuri, ca toti machidonii. Si mai vrea si in top wta.

constantean
24 mai 2016
Simona

Este OK.Nu inteleg de ce un sportiv care a dus faima Constantei si Romananikai nu poate investi si aduce locuri de munca in Cta?.Sau dat aprobari la multi cetateni arabi si romani( care nu - si pot justifica averea) pt a construi imobile de lux cu mai mult de 4 eteje in oras sj pentru Simona nu ....se poate....Ps Fara spaga nu se da nici un aviz...Simona nu are de ce sa dea ...spaga)

Pavel
24 mai 2016
Treaba buna

Bravo ei ca investeste banii castigati cinstit si castiga mai mult. De ce nu fac si fotbalistii asta,in loc sa-si cumpere masini scumpe,neveste curve si sa cheltuie aiurea doar ca sa se dea mari ca tiganii cu turnuletele lor?

cetatean
24 mai 2016
European

Autorizatii pentru blocuri de 4 etaje in cartiere de case cu limita de inaltime maxim 2 etaje. S-a creat precedentul, asa ca de ce sa nu construiasca si Simona Halep. Bravo ei spuneti voi, dar eu consider ca o persoana publica care ne reprezinta tara si "investeste" in felul asta nu ma face decat sa imi fie rusine ca traiesc intr-o tara in care nimic nu se mai respecta. Legi, reglementari, PUZ-uri, bun simt,....o societate mizerabila, demna de reputatia promovata de aceste "valori" precum Hagi si Halep.

Cipanca
24 mai 2016
Oligofrena

numai la nenorociri te-ndruma dobitocul de stere. Onesti e strada de case si vile, unde vrei tu sa planteze bloc cu patru etaje ma pitica nenorocita.

vily
24 mai 2016
de prin ziare

cititi zilnic 'obiectivonline' daca vreti sa va distrati cu articole scrise de redactie, un roman a devenit serif i statele unite, ce sa cumparati din magazine, ce s-a mai creat in alte tari:usturoi, elvetia va da bani gratis, femei fidele dupa zodie si multe alte nebunii dupa parerea mea !!

darius grigorescu
13 iulie 2016
investitiile sportivilor

Halep sa aduca medalii tarii ,daca poate, banii ei sa i investeasca fara a disturba populatia constantei.se gasesc si alte metode de a va opri.va vedeti ci o bruma de bani si gata hai sa ne facem de cap. Stop. Acum 30 ani nu suflati nimic . Acum va faceti de cap. Cat credeti ca va putem suporta ??sa faceti ce vreti cu mofturile voastre???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6339 secunde