Selecție pentru studenții constănțeni care vor să lucreze în Germania

312
Selecție pentru studenții constănțeni care vor  să lucreze în Germania - selectiestudenti-1449255187.jpg

Articole recomandate

Studenții constănțeni care doresc să lucreze în Germania, în vacanța de vară, au acum, la dispoziție 100 de locuri de muncă.

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează selecție. Pot participa studenți sau masteranzi la cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, și cu cunoștințe bune sau foarte bune de limba germană.

Selecția are loc anual, în baza înțelegerii încheiate între Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei și Agenția Federală de Muncă din Germania, privind medierea studenților români în vederea angajării pe perioada vacanței de vară în Republica Federală Germania. Pentru anul 2016, Agenția Federală de Muncă din Germania dispune de 100 de locuri destinate studenților români.

Tinerii se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, la compartimentul Eures. Informații suplimentare legate de condițiile de mediere, documentele necesare înregistrării studenților, precum și instrucțiunile de completare a acestora, le puteți afla accesând site-ul A.N.O.F.M, www.anofm.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4596 secunde