Se strică din nou vremea la Constanța. Informare meteo de furtuni și ploi

381
1

Articole de la același autor

Vremea se strică pe litoral. Meteorologii au emis o nouă informare de instabilitate atmosferică, pentru toată țara. Până sâmbătă noapte, vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și căderi de grindină. Joi, vineri și sâmbătă, instabilitatea atmosferică se va manifesta în sudul, centrul și estul teritoriului și în toată zona montană. Se vor înregistra cantități de apă care, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăși local 15 - 20 litri pe metru pătrat și, izolat, 40 - 50 de litri pe metru pătrat.

Astăzi, la Constanța, cerul este temporar înnorat și vântul suflă cu putere, dinspre sud-est. Maxima termică va atinge 18 grade Celsius. La noapte, norii vor persista și termometrele vor indica minimum 13 grade. Mâine dimineață va fi din nou înnorat, după care va ieși soarele. Va fi însă mai răcoare și vom avea între 12 și 17 grade.

Sâmbătă, sunt așteptate ploi torențiale atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Temperaturile cresc și se vor situa între 14 și 19 grade. Duminică, va fi preponderent senin și vor fi între 13 și 20 de grade. 

Comentează știrea

STOIAN STANCIU
25 mai 2017
COMENTARIU

URGENT.Cautam colaboratori pentru a lucra acasa pe calculator minim doua ore pe zi,beneficind de castiguri serioase.Oferim si cerem seriozitate.Daca va-ti hotarit certi ''detalii'' la email [email protected] si va raspund cat pot de repede.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5073 secunde