SE SCHIMBĂ VREMEA RADICAL! PLOI TORENȚIALE ȘI FURTUNI VIOLENTE, LA CONSTANȚA!

4582
3
SE SCHIMBĂ VREMEA RADICAL! PLOI TORENȚIALE ȘI FURTUNI VIOLENTE, LA CONSTANȚA! - furtuna1433966746-1438242826.jpg

Articole recomandate

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de instabilitate accentuată, valabilă în toată țara, în întervalul 30 iulie, ora 17,00 – 31 iulie, ora 23,00.


foto: ANM

În după-amiaza zilei de azi, precum și în noaptea de joi spre vineri, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, cu precădere în centrul și nord-estul țării, precum și în zonele de deal și de munte, iar în cursul zilei de vineri, 31 iulie, aria de instabilitate va cuprinde majoritatea regiunilor, dar îndeosebi pe cele sudice, estice și centrale. Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, trecător cu aspect de vijelie. Ploile vor avea și caracter torențial, astfel încât, pe arii restrânse, cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp, iar izolat, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, peste 30...35 l/mp. Vor fi condiții de grindină.

Vineri, 31 iulie, în regiunile sudice vremea se va menține călduroasă, izolat caniculară la amiază, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va mai depăși pragul critic de 80 de unități.

În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, Administrația Națională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj. 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

mirela
30 iulie 2015
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar!

Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima! Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ben
31 iulie 2015
Oportunitate ce nu treb...

Oportunitate ce nu trebuie ocolita. " Oportunitatea este pierduta de majoritatea oamenilor pentru ca este imbracata in salopeta si arata ca munca. " Thomas Alva Edison. Daca iti place munca, esti somer, pensionar, vrei sa-ti completezi veniturile esti asteptat in echipa noastra. Cautam de urgenta persoane serioase din orice colt al tarii, care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, "Lumea este plina de oameni disponibili: unii sunt dispusi sa munceasca, altii sa-i lase pe ceilalti." Robert Frost. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Daca va caracterizează deviza: "Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." Peter O Toole, pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2454 secunde