Se răcește pe litoral. Iată cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în Dobrogea

593
Se răcește pe litoral. Iată cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în Dobrogea - parc-1377518183.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice și a precipitațiilor ce se vor produce în intervalul 26 august - 8 septembrie, în fiecare regiune a țării. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. 

Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitaților.

Astfel, în Dobrogea, temperaturile maxime vor fi în scădere treptată, de la valori medii de 29 de grade Celsius, astăzi, spre 24 - 25 de grade în intervalul 31 august – 8 septembrie, cu o ușoară tendință de creștere, cu 1 - 2 grade, pe 2 septembrie. Temperaturile minime vor scădea de la valori medii de 19 grade în intervalul 26 - 29 august, până la aproximativ 15 grade între 4 și 8 septembrie.

Probabilitatea de ploaie va crește între 27 și 30 august, când sunt de așteptat și intervale cu averse mai importante cantitativ și pe arii mai extinse.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 August 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.526 secunde