Se răcește la Constanța. Meteorologii anunță și vânt puternic

364
Se răcește la Constanța. Meteorologii anunță și vânt puternic - vremea1-1505838028.jpg

Articole de la același autor

Vremea începe să aducă mai mult a toamnă, la Constanța, dar încă ne mai bucurăm de soare. Meteorologii au emis încă de ieri o informare de vreme rea, pentru întreaga țară, în următoarele zile. La noi, totuși, nu se anunță decât o ușoară răcire și vânt puternic.


La munte, în Maramureș, nordul Moldovei și al Transilvaniei, local în Oltenia, Muntenia și Banat, vremea a devenit instabilă încă de ieri după-amiază. Sunt așteptate averse torențiale, descărcări electrice și, pe arii restrânse, grindină.


Începând din această după-amiază, fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala în cea mai mare parte a țării. În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși, local, 20 litri pe metru pătrat și, izolat, 40 litri pe metru pătrat. În majoritatea regiunilor vor fi intensificări temporare ale vântului, ce vor lua și aspect de vijelie, cu viteze la rafală ce vor depăși 50 - 60 km pe oră.


Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul suflă moderat, dinspre sud-est. Maxima termică va atinge 26 de grade Celsius. Peste noapte, se va mai însenina și termometrele vor indica minimum 18 grade. 


Mâine, va fi din nou senin, însă începe să se mai răcorească. Pe timpul zilei vor fi 25 de grade, dar noaptea valorile vor scădea până pe la 13 grade. Vineri, se vor aduna și ceva nori i vor fi între 13 și 23 de grade, dar sâmbătă se înseninează din nou.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2137 secunde