Se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța

572
1
Se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța - constantafaraapa-1460482110.jpg

Articole de la același autor

Mai multe zone din municipiul Constanța vor rămâne fără apă potabilă timp de mai multe ore, fapt pentru care consumatorii sunt sfătuiți să își facă provizii.

"Pentru înlocuirea unui tronson din magistrala de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, de pe b-dul Aurel Vlaicu, dar și înlo-cuirea a două vane pe strada Vârful cu Dor, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 13 aprilie, în intervalul 01.00 - 18.00", anunță reprezentanții Regiei.

În consecință, vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din zonele Medeea, CET, Anda, Km 4-5, Km 4, Anda, Doraly, Viile Noi, Km 5, Abator, Poarta 6, Palas și 2 Cocoși.

Într-o situație similară se vor afla și zonele Metro 2 - Auchan - Practiker, Gară, Industrială, Intim Salvare, Gară - Cuget Liber - Hotel Maria, IC Brătianu - blocurile Petroconst - Cora și zona de blocuri de pe Aleea Garofiței; străzile Caraiman, Nicolae Filimon, Interioară 1, Interioară 2, Interioa-ră 3 și Interioară 4; perimetrul delimitat de străzile: Șos. Mangaliei - Amurgului - Micșunelelor - Mugurului - Șos. Mangaliei; perimetrul din cartierul Coiciu delimitat de străzile Poporului - Trandafirului - Biruinței - Fulger - Dumitru Marinescu - Ion Roată - Poporului.

Având în vedere faptul că magistrala alimentează și stația de pompare Bifurcație Cumpăna, care asigură o parte din necesarul de apă potabilă pentru Cumpăna, Lazu și Agigea, abonații din aceste localități vor avea apă cu presiuni scăzute, pe toată perioada lucrărilor.

Reprezentanții RAJA dau asigurări că echipele vor lucra la capacitate maximă pentru ca furnizarea apei să fie reluată cât mai repede posibil. 

Comentează știrea

bobo
13 aprilie 2016
Curat Murdar

Din nefericire, partea afectata este mai marea decat perimetrele si zonele Raja.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Aprilie 2016
Stire din Social : Fără apă timp de mai multe ore!
Pagina a fost generata in 1.208 secunde