Se oprește apa în Constanța și Medgidia!

2540
Se oprește apa în Constanța și Medgidia! - seopresteapa-1416238214.jpg

Articole de la același autor

Locuitorii municipiului Constanța și cei ai orașului Medgidia nu vor avea apă rece, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta de 400 mm de alimentare cu apă din Medgidia, în zona Parc Intim, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi, în intervalul 8 - 18. Sunt afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din cartierul Nord din orașul Medgidia.

Tot astăzi, pentru executarea unor lucrări de reparații la conducta cu diametrul de 200 mm, de pe strada Cuza Vodă din Constanța, SC RAJA SA oprește furnizarea apei potabile în intervalul orar 8,30 - 17,00. Sunt afectați consumatorii de pe strada Cuza Vodă, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu Ștefan Mihăileanu și Mihai Viteazu, și abonații de pe strada George Enescu, între intersecțiile cu b-dul Ferdinand și Ștefan cel Mare.

"Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 16 Noiembrie 2014
Stire din Social : Atenție! Se oprește apa la Medgidia!
Pagina a fost generata in 0.5532 secunde