Se deschide podul Agigea? Colierul metalic, în greutate de 90 tone, a fost coborât

7943
1

Articole de la același autor

Colierul metalic, în greutate de 90 de tone, din zona superioară a podului Agigea a fost coborât. Pentru operațiunea de demontare au fost folosite două macarale a câte 500 tone fiecare și o nacelă care a fost ridicată la 54 m.


Operațiunea, extrem de importantă pentru finalizarea lucrărilor la Podul Agigea, a putut fi executată doar în condiții meteo favorabile (perioade cu vant sub 9 m/s).


Odată încheiată această etapă, graficul de lucrări poate fi respectat, atfel încât circulația să fie redeschisă la patru benzi, fără restricții de tonaj sau viteză, pe întreg podul cel mai târziu în data de 26 mai, ora 00:00.


Colierul metalic a fost montat pentru ancorarea cablurilor provizorii de susținere ale podului.


Potrivit reprezentanților CNAIR, au mai rămas de executat lucrări de tensionare definitivă a cablurilor de susținere, montare parapet direcțional, marcaj rutier orizontal și finalizarea rosturilor de dilatație.


Tensionarea cablurilor se face etapizat și este importantă pentru aducerea tablierului podului la nivelul inițial.


Comentează știrea

eva
25 mai 2017
Incredibil

Nu se sesizeaza nimeni, nu se face nicio ancheta de ce se tot promite ca va fi inchis ptr ultima oara, si se tot inchide? Aloo... DNA...dormiti? Suntem scarbiti de acest pod si de cati bani se fura, toti locuitori din zona stiu ca se spala bani pe acest motiv! Nu va spune nimic? Aaa v-a dat si voua parte... Am inteles! Atunci prostii sa plateasca in continuare taxe, consumul auto ptr ocolire zilnica si voi faceti nani in continuare!!! Somn usor Romania!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9528 secunde