Se caută căpșunari pentru Spania

391
Se caută căpșunari  pentru Spania - secautacapsunari-1470672777.jpg
Constănțenii care nu au pregătire înaltă și care doresc să muncească în străinătate au la dispoziție sute de locuri de muncă în agricultură, în Spania. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, prin serviciul de ocupare Eures România, oferă 800 de locuri de muncă vacante în Spania, pentru muncă sezonieră în agricultură, pentru recoltarea căpșunilor, campania 2017. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp și nu este necesară experiența în domeniu.

"Durata contractului de muncă este de aproximativ trei luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi, 39 de ore pe săptămână, împărțite în șase zile. Ziua a șaptea este zi de odihnă și nu este neapărat necesar să coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții. Salariul oferit este de 40,15 euro brut pe zi, conform Convenției colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuțiile datorate sunt de 2 la sută impozit pe venit și 113 euro asigurare socială", explică directorul executiv al AJOFM Constanța, Gheorghe Bușu. Cazarea este oferită de angajator, contra unei sume de 1,6 euro pe zi, însă numai pentru femei. Nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul dintre aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul AJOFM Constanța, pe strada Lacului nr. 14, telefon 0241/481.553. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3795 secunde