Să înceapă distracția! Week-end plin de evenimente, pe litoral

291
Să înceapă distracția! Week-end plin de evenimente, pe litoral - sainceapadistractia-1465573770.jpg
Turiștii și constănțenii au parte de un week-end plin de distracție și evenimente memorabile pe litoralul românesc. Petreceri, parade, concerte, raliuri, de toate vor fi sâmbătă și duminică, în Mamaia și Constanța.

Distracția se deschide cu cea de-a noua ediție a Seawolves Bike Fest. Festivalul este cofinanțat de Asociația Litoral - Delta Dunării, din bugetul taxei de promovare aplicată agenților eco-nomici și hotelierilor din stațiunea Ma-maia și Satul de Vacanță. Nu va lipsi nici anul acesta parada motocicliștilor, care vor pleca din Mamaia Nord și vor veni până pe bulevardele Constanței.

Scena festivalului va găzdui trupe rock noi, consacrate, seri de cover-uri și rock autohton.

"Păstrăm linia evenimentului ca și organizare. Festivalul se desfășoară, ca în fiecare an, pe durata a două zile,

cu trupe mici sau consacrate, invitați speciali și fruntași fiind trupa Zdob și Zdub, avem tradiționala paradă în Mamaia și Constanța, concursuri interactive, unde bikerii participanți vor fi premiați de către sponsorii festivalului. Ne așteptăm la o participare record anul acesta. Ca și noutate, avem anunțați motocicliști din Serbia, Republica Moldova și Turcia", a declarat Florin Stoian, purtătorul de cuvânt al Sea-wolves MC România.

De asemenea, hotelierii și agenții economici s-au pregătit să întâmpine valul de turiști de week-end-ul acesta cu petreceri tematice la piscină sau pe plajă, invitați speciali internaționali și concerte ale artiștilor consacrați de la noi.

Tot în week-end, la Blaxy Premium Resort & Hotel din stațiunea 23 August, vor concerta băieții de la trupa Vunk, turiștii, dar și constănțenii putându-se bucura de o minivacanță pe malul mării.

"Urmează un week-end încărcat pentru litoralul românesc, avem petreceri și concerte în cluburi, atât în nordul stațiunii, cât și în sud și în Satul de Vacanță. Urmează să ne bucurăm, cu mic cu mare, de redeschiderea parcului acvatic Aqua Magic, care oferă accesul gratuit week-end-ul acesta, avem plimbări cu telegondola, pentru o priveliște impresionantă deasupra stațiunii Mamaia. Show-ul week-end-ului va fi, în schimb, sâmbătă, odată cu prada moto Seawolves, care va face, ca în fiecare an, turul stațiunii Mamaia și Constanța, reușind să atragă turiști și iubitori de senzații tari și muzică de calitate", declară Oana Vorniciuc, purtător de cuvând al Asociației Litoral - Delta Dunării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4937 secunde