S-au apucat de treabă. Primăria Constanța face curățenie și montează coșuri de gunoi

388
1
S-au apucat de treabă. Primăria Constanța face curățenie și montează coșuri de gunoi - spatiuverdebulevardultomis4-1496937437.jpg
Serviciul de Igienă Publică din cadrul Primăriei Constanța a montat, reparat și înlocuit, zilele acestea, mai multe coșuri de gunoi stradale și a ridicat deșeurile aruncate neorganizat. Cu acest prilej, au fost efectuate și lucrări de dezinfecție și dezinsecție a platformelor de colectare deșeuri mejaere în zona Casa de Cultură, Inel I, Inel II și zona Centrală, precum și din stațiunea Mamaia.

În același timp, Confort Urban SRL, administratorul tramei stradale, a continuat asfaltarea trotuarelor de pe strada Doinei, a demontat bordurile, a pregătit trotuarele de pe strada Crișanei și a asfaltat carosabilul de pe aleea Heracleea. De asemenea, au fost efectuate lucrări de frezare și asfaltare a carosabilului pe strada Medeea, a fost pregătit terenul și a început montarea de dale din beton pe strada Pandurului.

De asemenea, simultan, lucrătorii de la Spații Verzi s-au ocupat de zonele verzi din mai multe cartiere. S-a început cosirea taluzului de pe Plaja Modern, din cartierul Tomis Nord, din Parcul Tăbăcărie, zona din spatele Pavilionului Expozițional,

din parcul de la Casa de Cultură, din Tomis I și din parcul de la Gară.

În plus, au fost scoase toate rădăcinile de pe aliniamentul străzii Caraiman și au fost toaletați copacii din apropierea semnelor de circulație de pe strada Nicolae Iorga, colț cu strada Mircea cel Bătrân, și de pe aleea Garofiței. În zona Cazinoului, s-a lucrat la întreținerea spațiului verde și au fost plantate flori.

Comentează știrea

CRISTI
9 iunie 2017
JALE

alo in tomis nord mai prcis inspre mamaia au crescut balariile cat un stat de om adica TOALETAREA SPATIULUI VERDE CAND SE VA FACE? LA TOAMNA?

Pagina a fost generata in 1.7049 secunde